Ollaan Ilonan kanssa oltu mökillä ja mökillä. Lisäksi Ilona oli lauantai-sunnuntai mummolassa hoidossa kun me ihmiset käytiin tallinnan risteilyllä. Taisi toinen kerta Ilonan elämässä olla kun oli "vieraassa" paikassa yksin yötä ja ekan kerran mummolassa, mutta tuttu paikka ja tutut ihmiset joten hyvin oli mennyt ja syönyt oli paljon. (Mitähän kaikkia herkkuja..) Oli vaan kuulemma mummon perässä joka paikkaan mennyt ja vieressä nukkunut.

Tänään tultiin mökiltä kotiin kun Essillä on huomenna synttärit ja tahtoi kotiin juhlimaan. Viime viikolla oltiin loppuviikkomökillä ja samoin eilinen-tämä päivä. Eilen illalla kävi naapurimökkiläisten 7kk russelipentu Essi ohikulkumatkalla muttei sitten päässyt meidän mökkiä pitemmälle ja jäi siihen leikkimään. Hauskaa tuntui olevan ja heti löytyi neideillä yhteinen sävel. Ihana kun Ilona sai leikkiä kunnolla kun ei ollut aikoihin kunnolla saanut hillua toisen koiran kanssa. Ilona sai tallinnan tuliaisena koirille tarkoitetun frisbeen kun on ihan pilalle syönyt kaikki muoviset, oijoi kun oma on uusi ja ihana ;) ja lentää kauas ja korkeelle mikä on toodella tärkeää ;) Unohtui vain eilen kotiin kun mökille lähetttiiin, ei kunnolla päästy heittelee kun omassa pihassa/metässä meinaa puuhun törmätä, mökillä kun on sitä peltoo! :)

Tilasin viime viikolla IFIstä tuommoisen kuvakirjan Ilonan kuvilla ja joka kuvaan laitoin kuvatekstiksi jonkun ilonamaisen tekstin. Tuli oikein kiva ja on vauvasta tähän päivään kuvia :) tuommoisen voi toisen sitten vaikka parin vuoden päästä tilata... Jos muistaa :D

Mutta iltalenkille voisi lähteä käyttämään kellokin jo niiin kauhiasti.. Kuulumisiin.