Taas vietimme iltaa tokon parissa, ensi viikolla jäävätkin sitten koulutukset tauolle mutta itsenäisesti jatketaan loppu kesä ;) Otettiin hyppyä, paikalla oloa, liikeestä pysähtyminen ja lisäksi otin seuraamista siinä odotellessa.

Hyppy, meidän ikuinen probleema. Miten koira, joka kotona huvikseen pomppii esteiden ylitse voi totaalisesti kieltäytyä menemästä n.15 senttiä korkeaa "estettä"? No kyllä meidän Ilona voi helposti! Muutamasti pakotin esteen eteen ja itse edeltä yli ja koira perässä, sen jälkeen sain jo jättää ilonat toiselle puolelle ja kutsua niin koira mateli luokse. No parempi kuin ei mitn.. Tätä me harjotellaan, alan kohta rakentamaan keskelle Varkautta hypyn jota mennään reenailemaan että se rupeaa toimimaankin. Ja lisäämme hurrjasti kaupunkeilua ohjelmaan. Joka viikko, mielummin useamman kerran pitää alkaa käydä kaupungilla kävelemässä tai istuskelemassa.

Paikallaolot otettiin niin istuen, maaten kun seistenkin. Maaten se on kaikkein varmin illin kanssa, tosin nyt neiti nysvelti vähä turhasti ja en saanut mennä kovinkaan kauaksi kun hän alkoi nousemaan. No lyhyellä mnatkalla. Lisäksi otettiin niin että kävelinkin koiran takakautta takaisin vierelle. Paikalla olot ovat Ilonallle helpoimpia olleet tuolla syytä tiedä en, mutta kun ei tartte liikkua niin sujuu paremmin :D Istuen se pysyi ihan hyvin mitä ei yleensä tee(=menee maahan) Sitä ei otettu kun ihan muutamasti. Seisomista ollaan harjoiteltu tositositosi vähän. Paitsi viime viikolla otin siihen tehotreenauksen kun koitin saaha siitä vapaa seisotuskuvia epäonnistuen ja huomasihan sen että on vähällä huomiolla kys. liike ollut kun ei sujunut. Vaadin siltä täyttä liikkumattomuutta, edes tassuja eisaanut siirtäää vaikka ötökät häiritsivät. Pois päästi luotaan hyvin ja seisoi kun seisoin vieressä mutta kun palasin tuli luo, liikkui, istui ym. Tätäkin me harjotellaan, ihan kotona voitaisiin ainakin aluksi. (Miksi puhuminen on niiiin paljon helpompaa kuin asioiden tekeminen, kyllä me sitten joskus?! Mutta nytte oikeesti pitää tehä ton kanssa töitä!) 

Liikeestä pysähtyminen. Noh.. (surkeeta) Kyllä se kotona joskus!:D Seisomaan se jää suht. hyvin jos heittelen jotain leluja taakse mutta tätä kun ei kentällä voi tehdä kun ei ne lelut jaksa kiinnostaa. Nameilla koitin mutta eihän se edes hokassu millo niitä lenti. Eikä se oikei sillo suostunu seuraamaankaan että ois keskittynytkään.. Maahanhan se menee, liiankin hyvin mutta nousee sieltä turhan nopeesti takas istumaan... HARJOTELLAAN! :D

Eli meidän loppukesä kuluukin sitten itsenäisissä tottis treenailuissa, varsinkin kun minulla on aina tapana siirtää kunnon reenailut huomiselle.. Tänään pari liikettä, huomenna lisää. laiska.laiska.laiska.NO tulee mullekin aina joskus koulutusinnostus joten ssilloin perehdymme paikalla oloon ja pysähtymiseen. Ja menemme kaupungillekin! (No sitä tulee sentään oikeestikkin tehtyä..)

Ilonalle iskin aamulla jonkin sortin punkkijutun niskaan, nyt vuorokauden uintikielto.No jos keskiviikkona mentäs, antaa rauhassa alkaa vaikuttaa vielä huomisenkin. Onneksi ei ole nyt niin hyviä ilmoja kuin viime viikolla! Tuon aineen pitäisi kk vaikuttaa ja paketissa tuli kolmen kuukauden annokset. Eli koko kesäksi.

JA! minä otin itseäni eilen niskasti kiinni ja koitan tässä aloittaa taas Juoksemista. Yleensä kun lenkit ilonan kanssa ovat hitaasti mutta varmasti etteen päin. Ja ilona saa hillua metässä irti 8) Tai sitten pyöräillään pitkin poikin. Luvassa koiralle tuskaisia lenkkejä kun mamma innostui ja houkutteli kaverinsa mukkaa. Ja ajokoirillekkin tekee kunnon lenkit hyvää! (niiden kanssa kun en aja pyörällä, liian heikosti hallinnassa..)

joo nyt treenitreenitreeni ja jotta jakssaa reenata niin nyt nukkumaan :D --> kuulumisiin.