Ihania päiviä tällä viikolla ollut.. Tosin viime yönä oli sitten lunta tullut taas vaihteeks mutta keväiseen suuntaan menossa:p Hirmusesti ollaan Ilon kanssa lenkkeilty ja puuhailtu muutenkin ulkona.. Valosaakin kun alkaa mukavasti olemaan että ehtii koulun jälkeen vaikka mitä tehdä =) Hiemanhan nuo neidin juoksut tahtia haittaavat kun ei oikein irti voi olla kun omassa pihassa mutta onneksi nekin loppuvat kohta puoliin, pääsee Ilo lenkeilläkin enemmän irti olemaan..

Ajokoiria käyty moikkailee melkein joka päivä.. Äsken just tultin taas vaihteeks sieltä. Karoliina astutetetii tossa joku aika sitten ja kahen viikon päästä ois laskettuaika sillä..tosin koska neitiä ei ole ultrassa käytetty ei voi varma olla tuleeko niitä lapsia vai ei.. mutta jännityksessä ja toivossa eletään.. :) Oishan se mukava jos tulis niin olis Ilonallekkin ens kesäks ajokoirapentu kaveri kun yks pentu tarhalle jää mikäli niitä tulee :)

Kuvia oon paljon ottanut tällä viikolla..Kuvia löytyy  muutamia  kuvaa klikkaamalla.. Kuvia lisäilen enemmän kunhan ehtii :)

koirat026.jpg