Nyt alkoi sitten tokossa kesäloma ja olipas mukavat treenit näin koirankin kesäloman kunniaksi. Ilona ei tosin tainnut kamalasti lopussa nauttia, mutta omapa vikansa kun on nössö.

Siiiis, koiria oli paikalla suhteellisen vähän vaikkei säässä mitn vikaa (aluksi ainakaan..) Ilmeisesti lomalla jo kaikki. Muita jotka treenailevat kunnolla ja koirat jo jotain osaavat ei ollut, muut olivat vain opettamassa ihan perusjuttuja omaksi huviksi. (niinno, niin mekin pääasiassa muttta en valita :P) Joten kun oli kaksi ohjaajaa niin me saatiin Ilonan kanssa omia Reetta-ohjaaja kokonaan. :) Olipas oikein antoisat treenit. Saatiin hyppy sujumaan oikein kivasti ja saatiin se menemään niinkuin kuuluukin! Huomasi Ilonasta että kun oli vähän rauhallisempaa vaikkei se koiria  pelkkääkkään niin jokaista koiraa kohti kun on kuitenkin se ihminenkin ja tietysti ne tuovat lisää häiriötä niin asiat sujui paljon paremmin! Sitten otettiin seuraamista johon saatiin käsky että jos Ilona ei ota kunnolla kontaktia (mitä se tekee kun ei on apua-tilassa tai jossei vain kiinnosta) niin ottamaan sivulle ja ihan askeleen verran sivuunpäin. ja kun seuraa siinä niin antaa olla. Ja jos sattuu seuramaan mitä tekee välillä esim. lenkillä tai treenatessa kun jotain kävelykohtia on niin palkita hirrmuisesti.. joo-o itsestään selvää kai.

Perusmaahan menoa otettiin, samoin seisomista. Myös sivulle tulemista. Jossain vaiheessa porukat tulivat hakemaan (puol tuntia etuajassa?!) ja Ilona otti vähän häiriöö no kävin ajamassa ne pois ja hetken päästä alkoi satamaan. Mentiin sitten suojaan varastoon jossa säilytetään kaikenmaailman tavaroita mutta Ilona kastui mielummin kun tuli sisälle. Sitten kun alkoi peruuttelemaan niin kävin nostamassa sen sisää n ja menin oven eteen ettei pääse pois ja Reetalle lihapullaa jota kävikin vaihvihkaa napsimassa sitten kun oli jonkin aikaa kattoa ihaillut ja yrittänyt maistella metallisia noutokapuloita joita ei varmaan ennen ollut edes nähnyt kun eihän minulta sellaista löydy. Siinä vartti istuskeltiin ja kateltiin sadetta. Toisen ryhmän jäsenet yksi kerrallaan karkasivat ja toinen ohjaaja tuli valittelemaan että Reetalla on paljon ahkerempia ''oppilaita'' kun emme karanneet sateesta huolimatta.. Niinno suojaan kyllä mentiin. :) Kaikin puolin hyvä olo jäi tuon vikoista treeneistä ja nyt jatketaan itsenäisesti ennen kuin taas jatkuvat elokuun alussa :)

Ilona oli tänään myös pitkästä aikaa yksin kotona ja ei edes tehnyt tuhoja! (Eipä ole koko lomalla tarvinnut jäädä yksin kun aina joku kotona :D) Yhden kynän oli jostain kaivanut ja ilmeisesti vähän maistellut jota sitten ylpeenä kanteli kun kotiuduin kaupungista päivällä, kun kävin kaverin kanssa kirjastolla ja mäkkärillä herkuttelemassa ;) Meinasin langeta ja ostaa ilolle taaaas yhden uuden lelun mutta jätin ostamassa kun ei se niistä yleensä ole oikein kiinnostunut, PAITSI maailman ihannimasta kumisorsasta jonka sai itsevalita leppävirran koiranäyttelyistä joku aika sitten ;) Sitä se jaksaa kannella tai sitten jos unohdan motivointi naruja sen ulottuville niin saavat myös kyytiä JA minun kengät muttei ne kuulu leluihin.

Tänäänkin kun lähdettiin tokoilemaan ja kello 10 min edellä ja kuvittelin että oli jo kiire (vaikkei sitten edes ollut) niin olin hätää kärsimässä kun kenkä kadonnut! Lopulta se sitten löytyi tuolta takapihan perältä olevassa "metsä läntistä" jonne Ilona oli sen piilottanut ja yritti rontti vielä uudestaan napata sen! pirhuna;)