Blogin vaihdoin uuteen paikkaan, jonka seuraksena entiset jutut sitten hävisi..

Ilonan elämä on ollut lievästi sanottuna tylsää kun on kouluakoulua mulla ja iskäkin on töissä, eli päivät pitkät joutuu kotona yksin olemaan.. ja kyllä huomattaa asiasta syömällä lenkkarit, ratsastushousut, lippiksen ja muuta mukavaa, no tästä opimme että vaatteet laitetaan omille paikoilleen kaappiin piiloon koiran silmiltä ja hampailta. :) Viikonlopun Iloski nyt saa sentään nauttia iskän kanssa mökillä ja metällä, ja viikko sittenkin oltiin viikonloppu koko perhe mökillä.. tai no lauantaista sunnuntaihin.. Lintuja tosin ei ole sen metson jälkeen saatu.. Kotona Iloa ei oikein irti voi pitää ku takapihalla ja metässä kun joka lintu on jahdattava joka eteen tulee, jos vain mahdollista.

Joka ilta oon alkanu Ilonan kaa käymään juoksemassa, mikä ei ole ollenkaan niin helppoa kun kuvittelisi.. Neiti kun tuppaa innostumaan juoksemisesta liikaakin ja häiritsee sitten minua pomppimisellaan. No harjotellaan, harjotellaan jos oppis neiti juoksemaan rauhassa.. ja kyllähän se loppulenkistä juokseekin.
Joka päivä myös kouluttelen tietysti Ilonaa.. vähän sen mukaan miten mulla aikaa on..  hyvin oppii uutta ja muistaa vanhat jutut ku kertaillaan.. perusjutut jo aika varmoja kun käsky käy niin tapahtuu :D paitsi luoksetulo silloin kun on parempaakin tekemistä -.- Mutta Ilo tuli näköjään kotiin, pitääpä tästä lähtee leikkimään kun ei oo pariin päivään nähty ! :o