hmm. pitkä kirjoitustauko tänne, suoka anteeks on ollut kiirusta(oiskin).. Ilona täytti vuosia ja on nyt íso koira (oiskin,  yhtä ipana ku ennenkin) no oon mä sen kivikovaan kalloon vähän jotain saanut upotettua.. (siitä ei puhuta että unohtaako se ne asiat aina välillä usein)

Ilonan syndderi päivä meni Ilonalla mukavasti aamupäivän iskän kans olivat kotona kun sil oli vapaata ja iltapäiväks meni mummolaan hoitoon ;) ei tarvinnut siis yksin olla kuten yleensä. ja sai lahjojakin.. ;)

lenkkeilty on ilonan kanssa ahkerasti mutta kaikki muu onkin vähä jääny mitä nyt temppuja sisällä tehhään ku ulkona on aina pimeetä tai 25 pakkasta -.- paitsi oltiinhan me sunnuntaina vähäsen ja ihmettelin kovasti miten sain ilonan pysähtymään käskystä kerrassaan loistavasti mitä se ei oo ikinä ennen näyttäny osaavansa :o ja muutenkin paikalla oloa ollaan kamalasti harjoteltu,, sitä kun pystyy harjottelee niin helposti missä vain eikä tarvitse tilaa ( ilona kun tarttee tilaa kaikkeen missä liikutaan koska vauhtia tuppaa olemaan aikapaljon.) huhhuh kohta ois tarkotus lähteä kunhan herätään käymää lenkillä ku koulu alkaa tänään vasta kahentoista jälkeen.. ja muutamia kuvia ilonan elämästä tätä nykyä tähän lopuksi :>

 

img_042.jpg
kuvia löytyy lisää kuvaa napsuttamalla