ja joulu on taas, ja luntakin vähän joka tosin näyttää siltä että sulaa pois enne joulua.. no toivotaan sen kestävän vielä vähä aikaa..

Ilo pienen eka joulu, ja ipana on erittäin kovin kiinnostunut paketeista, joihin ei saa koskea missään nimessä.. Sivuille on tässä kohta puoliin tulossa Ilonan joulutervehdys video, katsoo nyt miten sen saa lisättyä..

Myönnän olleeni viime aikoina hieman laiska, ja ilonan kanssa touhuilu on ollut sellaista miten se saa mahdollisimman paljon purettua energiaan nopeasti ja vähällä työllä 8) no joulukiireiden vika! mutta loma alkoi tänään, ja heti kotiin päästyäni lähdettiin Ilonan kanssa ulos pariks tunniks.. Tehtiin kaikkee mahollista ja ilona ei meinannut tassuissaan kestää.. rakentelin ahkerasti sille elämäni tyylikkäin hyppyradan takapihalle, ja Ilona piti mua pilkkanaan kun yritin kuvia ottaa sen loikista.. Aina kun yritin ottaa kuvaa se meni esteen ohi,läpi tai ali -.- ja kun laitoin kameran taskuun että harjotellaampa vielä paristi tätä nii ei mittää, ipana hienoilla loikilla pomppi yli mistä vaan.. no ihan muutaman kuvan sain lisäilen tähän lopuksi :) Mittakepin rakentelin yks ilta ja sain tehtyä neitille sitten oikeen kokosiakin esteitä ku oli helppo mittailla korkeuksia :D (minä ku laitan esteet ja arvion niin arvio heittää aina 20 sentillä, 8) ) no nätti rata oli, ja sain ilonat ymmärtämään että vaikka olisi vain yksi puomi 50-60cm sen yli voi hypätä vaikka alikin mahtus :D Jalkapallookin pelattiin innolla, ja sai pallo kyllä kyytiä..

00020.jpg?t=1166721668
poseeee ;) hattu vaa jäi kuvasta ku se ois maistunu vähän liia hyvin..


00040.jpg?t=1166721801
se ja oli kuuskytä feat ilona