mökillä oli NIIN kesä.

Ilona harrastanut päätöntäjuoksemista pitkin peltoja, metsiä ja mökkiteitä koko viikonlopun ja nyt on mukavan rauhallinen. Lisäksi hän on saanut veneillä ja syödä kunnolla.

Eilen jäimme mökille Ilonan ja iskän kanssa kolmisin, äitin ja siskoni essin lähtiessä kotia kohti. Suuntasimme kauppaan ja ostimme kolme nauran ulkofile pihviä ja perunoita sekä kaikkea muuta hyvää. Ja kuten moni varmaan ymmärtää yksinäistä, pihveistä oli meidän pikku ilonalle:) Vähän paistettuna, ilman mausteita, lisäksi perunaa ja NAM. Meidän nirpallekkin maistui paremmin kuin hyvin ;) Vähän kallis vaan joka päivä alkaa pihvejä syöttelemään koiralle.. vaikka kuinka hyvin maistuisi..

Aamulla heräilin 8 aikoihin ja kävelin rauhassa ruokapöytään istumaan niinkuin joka aamumökillä ja kun katselin ulos ikkunasta oli ihana isukkini rakentamassa hyvää vauhtia Ilonalle puomia :) (meillä on kohta koko agility radan estekasa tehty, osa kotona osa mökillä ) Puomi saatua valmiiksi, testasin Ilonan kanssa muutaman kerran meneekö se edes siihen ku ikinä nähnytkään ja voikun siellä ylhäällä olikin sitten kiva tsiikailla, kiipeäminen ei vaan niin kiva ollut parempi olis ollu puolesta välin hypätä sinne ja vähä turhan aikasin pois.. no laitoin elukalle remmin ja paristi mentiin kävellen, hitaasti, pomppimatta, rauhassa se ja sitten onnistui pysähtymään kontakteillekkin kun ite vieresse komentelin epätoivoisesti ;) no ilona rakastui siihen sitten liikaa ja kun aloin maalata sitä koko systeemiä oli koko ajan tunkemassa itseään ja yritti vissiin maalata itsensä, (ihan kuin omistajansakkin..) No nyt se on komean valkoinen, käy nätisti pihalle ja kuvia tulee kun mennään mökkeilemään ja maali voisi jopa olla kuivaa :) Ens viikonloppuna varmaan isketään mökille puomin lähelle pari kiinteetä aitaa (tolpat maahan siis kiinni, pääsee niiin paljon helpommalla:D) ja voisihan sinne mökillekkin laittaa kepit, tilaa ainakin on ;)

ainiin ja ilona tippui laiturilta järveen vaihteeksi, oli harvinaisen tyhmän näköinen. Ensin huuti kauhuissaan kun menin veneessä käymään ja se kun ei sinne pääse,  sitten kun tulin vihdoinkin, parin minuutin päästä, pois sieltä tyhmä niin onnessaan että peruutti järveen.. no käy se niinkin mutta yleensä hypätäään?

Ilonan nenä sai myös mukavasti tekemistä kun pellolla jo kivan mittainen heinikko, jonne heiteltiiin dummyä sille..(isukki kun heittele se lenti todellakin sinne sadan metri päähä rannan lähelle pihasta.. :D)