Hulluja nämä yöt kun ei nukuta ja vaikka nukuttaa ei osaa mennä nukkumaan.. Taas tänä iltana puol 10 meinasin mutta tulinkin koneelle nyt kello puoli 2 ja vielä tässä ja nämä sivut. Eilen ja tänään, sama juttu.

Eilen siis tein tänne temput osion, horoskoopille oman sivun ja tekstejä parantelin ymsymsyms.

Ja tänään. Nippelinappeli tietoa jutun jonne tuli vaikka mitä ja lisää tulossa ;) ja vihdoin ja viimein sain raapustettua Ilonan tarinan. Kuinka tämä ihastuttava ja raivostuttava rakas neitini meille saapui. Pitkä tarina kuvilla höystettynä sekavasti kirjoitettuna. Yrittäkää ymmärtää olensekaisin kun tätä lomaa on niiiin ihanan paljon! :) :) Lisäksi tänään (olen oikeasti sekaisin) kirjoitin Ilona- kohdasta löytyvän tekstin läpi ja lisäilin ja poistelin ja päivittelin vähän kaikkea.. Kuvia laittelin sinne tänne lisää ja semmoista. Uusia kuvia en olekkaa aikoihin otttanut. Linkkejä löytyy kun menet päivityksiin.

Essillä oli tänään synttärit. Täytti 11 vuotta! Vanha sisko mulla. ja yhtä pitkäkin. Ihmiset kuvittelee meitä samanikäsiksi. Alentavaa. Olen siis 6 vuotta sitä vanhempi.. :D Minullakin synttärit kohta ja Ilonalla 1,5 vuotisjuhlat.. Vois koittaa trimmia siihen mennessä ja koittaa ottaa seisotuskuvia. jos muistaa ;)

Tänään kävi vähä sukulaisiakin, Ilona tykkäs. Varsinkin Aatu serkku-pojasta, melkein 10 vuotta ja vannoutunut Ilona-fani ja muistaa kyllä kertoa aina että Ilona on maailman paras koira ;) tottahan se puhuu.. ;) Se Ilonaa koulutti tänään sitten kumiankan kanssa.. Pääsin itse helepolla. Otin tosin seuraamista vähän. Sen kouluttamisen alotin alusta kun oli niin surkeaa useimmiten, ajattelin näin pääseväni helpolla.. (ja hah.) Sitä verta pitäisi muistaa ostaa että tehtäs niitä jälkiä. Jos syksyllä.. Keväällä unohtui ja nyt on pitkä huono heikko metässä..

Turha kirjoitus! piti vain selittää kaikkea. Se on tuo kellonaika.

Arkiston helmiä, kuvia siis..

15092006001.jpg
Ilona ja juuri ammuttu metso

IMG_4894.jpg
pentuna moikkaamassa heppoja

IMG_3805.jpg
pienen pieni, ei oo oikeasti noin pieni ollut..

IMG_6504.jpg
sekopää neiti ja IHANAT korvakarvat. En kai ollut vielä kuullut sanaa TRIMMAUS. Eikun ainiin, iskän mielestä ne oli nätit.. Hmm..