Tänään oli vuorossa Karolle ja Iitulle joululahjojen vienti ja koko lauman raahasin mehtää lenkille :) ja ihmeen hyvin suju, olin erittäin yllättynyt että yleisillä paikoilla ei tullut minkäänlaisia probleemoja lauman kanssa joista yleensä jokainen menee eri suuntaan 8) no hyvä näin, ehkä uskallan ensivuonnakin koko lauman kanssa lenkkeillä.. tai miksei tänä vuonnakin jos ensi viikolla on aikaa..

Tietokone vaihtui eilen, vanha meni pikku siskolle ja uus kone ilman mitään ohjelmia mulle, ja kun ei tässä nyt aikaa ole mitään asennella ja ihan kun edes muistasin mistä oon mitään ohjelmia saanutkaan tai että osaisin niitä asentaa niin on vähän köyhä kone.. Muokkailenkin kuvat kameran mukana tulleella ohjelmalla jolla ei voi juuri kun pienentää ja suurentaa kuvia.. ehkä ensi viikon kuluessa saan tähän jotai laadukkaampaa..

Kuvia otin jonkin verran päivällä tytöistä, joita näkyy enempi sitten galleriasta. Ilona sai kunnon harjauksen päivällä, aluksi oli ipanasta niin kivaa kun kumisualla vain raaputin karvaa irti mutta kun samaa jatkui puol tuntia nii neitiä alko kyllästyttämään ja ei meinattu voida lopettaa kun päätin että periks en anna et lopetan sit ku ite tahon kun en kerta tajunnut ajoissa lopettaa. Oisin niin mielellä vähän saksinukki ja nyppiny sitä mut porukat ei anna kun on kuulemma niin nätti karvasena, olkoot ihan samahan se kun kotona ollaan.. mut ois silti ollu kiva laittaa ipana nätiks.. ja yks kuva pakko loppuun laittaa ku oli niin nätti.. ;)

 

ilona.jpg?t=1166884365