Pitkästä aikaa kunnon reenit kotona. alokasluokan liikkeitä ja lisäksi jotain vaikeampiakin.

paikalla makaaminen
>> meni mukavasti. Jäi kiltisti oottamaan ja malttoi maata rauhassa. Otin myös istuen ja sekin jopa sujui eikä mennyt maahan niinkuin yleensä tekee.

seuraaminen kytkettynä
>> edisti ja jäi jälkeen. Otin remmin lyhemmäksi niin onnistui. Hieman heikko kontakti.
seuraaminen taluttimetta
>> parempi, tosin meni sivulle liian kauas välillä ja ei välillä pysynyt mukava vaan jäi kattelee lintusia. Hyviäkin pätkiä tosin tuli ja lopuksi pitkä hyvä pätkä.
maahanmeno
>> Ihan ok, koitti jäädä istumaan ensin mutta kädellä muistutettua niin meni myös maahan. Sai kyllä 'muutamasti' ottaa.
luoksetulo
>>  Tämä on kotonatreenatessa aina ollut helppo vaikka muulloin saattaa leikkiä kuuroa. Niinkuin tänäänkin, käpättiin takapihalle, Ilona irti. Pihassa samantien takapihaa nuuskimaan ja juoksemaan eikä ollut kuulevinaan kutsua ennen kun tokasin heihei ja kävelin portille. Tuli vauhtia;) MUTTA siis hyvin onnistui, otin vain kaks kertaa. Ekalla kerralla tuli niin kamalalla vauhdilla että suoraan ohi eikä edes tullut heti sivulle vaan jäi matelee taakseni. Tokalla kerralla parempi ja tuli sivullekkin tosin jäi vähän taakse.. Mutta kelpas minulle.
seisominen
>> Ilona ei osaa. Jos seuratessa pysähdyn se jää seisomaan hyvin. Jos en pysähdy ei pysähdy Ilonakaan. Tätä ollaan treenattu  että käsky  >> lelu/nami  koiran taakse  ja itse jatkan kävelyä. Se selvästi jää käskyssä hieman jälkeen,(siis ennen kuin heitän lelun) mutta treenataan lisää.Otin seisomista myös että pyysin istumasta seisomaan ja jätin odottaa, kävelin kymmenen metrin päähän ja takasin. Takasin tullessa koitti istua mutta parilla toistolla onnistui.
vapaahyppy

>> huvittavaa miten hyvin tämä onnistuu kotona verrattanu koirakenttään. (tai huvittaisi jossei olisi niin ärsyttävää.) Eli onnistui niinkuin piti, käskyllä hyppäsi ja jäi seisomaan ja oottamaan minua tulin luo istahti viereen ja sit sai palkinntonsa.


Otin myös hyppy ja nouto esteen ylitse, joka sujuu hianosti. Ainoastaan koska esteenä on agilityn tyyppinen aita se koitti kerran lähteä hakemaan alitse. Laitoin yhden puomin siihen lisää jottei keskellä olisi niin kutsuvaa aukkoa ja meni sitten loput kerrat oikein ja hirmusella  vauhdilla.
Tavallisia noutoja myös tosin minulla oli vain dami mukana eikä puistakapulaa muttei se minua haitannut eikä koiraakaan ja innolla nouteli. Otin noutoja myös liikkeiden välissä palkaksi ja aktivoinniksi.

Hieman myös kauko-ohjausta reenailtiin, seiso-maahan-istu välillä, tosin seiso piti olla se mihin sen jätin oottamaan koska se ei suostu nousemaan kaukaa. Maahan menee tosi hyvin ja istuukin ihan kivasti. Ja pysyi hyvin paikalla. Otin tämän neljästi(?!) Ja ekalla kerralla kun käskin nousta maasta istumaan peruutti jotennkin vähän mutta muuten kesti siis paikalla. :)

Reenailun jälkee oli mukava lähteä lenkille kun koirakin oli vähän jopa rauhoittunut eikä aivan durasell-pupu ollut. ja nyt on kkivan rauhassa maannut kun sisälle tultiin. Kohta vois uudelle lenkille mennä.. Ja Ruokakin maistui kun keitin riisiä ja hkta sekotin palasen muun ruuan sekaan samalla kun itelle kokkailin. Lihomaan en kyllä ole tuota yhtään saanut mutta se on nyt sentään syönyt kun olen ihmisten ruokia/koiranmakkaraa laittanyt puolet. Kai se sitten vaan liikkuu niin hirmuisesti kun kestää nuin laihassa kunnossa vaikka kuinka syöttäs..
.