Oltiin tuossa päivällä Ilonan kanssa taas perustottelevaisuudessa ja oli kylmä. :D Meidät sijoittivat "edistyneempien" ryhmään (mitähän ihmettä ;o ) ja Ilona unohti kauniisti kuinka seurataan tai kuinka seuratessa pidetään kontaktia. No eihän siinä sitten... Ja ekaa kertaa tuolla ollessa Ilonalle oli hyppyjä. Ja ihankun ei muka osaisi :D kyllä se yli meni, mutta hieman eri tavalla mitä kotona ;)

Kentältä pois tullessa jäätiin kyydistä tuohon vähän matkan päähän rantaan ja pellolle, ihan vain todetakseni että Ilona oli kuin erikoira. Päästin irti niin ja komensin vierelle niin i r t i piti koko ajan kontaktia ja kulki niin hyvin vierellä, kunnes vapautin kahlaamaan järveen ja juomaan siinä samalla. Muutamia liikkeitä kokeilin pellolla ja kaikki toimi heti ja oikein. (samoja kuin kentällä jotka takkusivat) aah, toimispa samalla tavalla kun on muitakin ;o

Treenaillaan.

Ilokseni olen huomannut neidin korvia tutkiessa että ovat olleet jonkin aikaa  terveet :) (ihaanaa.) pelottaa taas ku alkaa uinti kelit että kippeytyvät. (toivottavasti ei) Eilenkin kun tein viikkotarkistusta niin ei kummassakaan ollut minkäänlaista mömmöä eikä punottanyt eikä haissut. Raaputtelee niitä aina tai oikeestaan koko pääätänsä, en usko sen olevan minkään sortin oire.

muttamutta. iltalenksulle, iltapalalle ja nukkumaan ;)