Trimmailin tuossa aamusta Ilonat, ihan siisti joistakin kohdista jopa tuli vaikkei sitä olisi voinut vähempää kiinnostaa. Ainoastaan tassut ovat kamalan näköiset kun koitin niitä kyniä..

Uimassa ollaan käyty erittäin ahkerasti joka päivä, välillä useankin kerran. Tuntuu että tuossa ilopillerissä vain vauhti lisääntyy mitä useammin se uimaan pääsee.. Vieterinä äskenkin pomppi kun otti että pääsis noutamaan. Ja kun heitin hänelle ihaaanan kepin hirveällä vauhdilla hakemaan ja ensin uidaan ohi sitten haetaan keppi ja haahuillaan uida pitkin rantoja ennen ku tulee takasin, huomaa hyvin että nauttii kauheasti uinnista, mikä onkin hyvä tälläisillä helteiltä ei aivan läkähdy. Ja tulee aina samalla kiva pikkulenkki kun rantaan on matkaa joku puol kilsaa suoraa tietä muttatakasin tulee aina kieretttyä vähän pitempää kautta, vaikka muuten ei olisi lenkille jaksanutkaan edes lähteä. (on se kumma kun se lähteminen on aina vaikeaa mutta kun ulos pääsee ei sisälle meinaa päästä :D)

Viikonlopuksi taas mökille, vissiin enemmän taas porukkaa tulossa sinne.. Ja tuon sivujen uuden otsikonkin sain tehtyä, jotenkin näyttää että se olisi väärän kokoinen vaikka ei sen pitäisi photoshopin mukaan olla.. Mutta kai se kelpaa taas jonkin aikaa :)