Maanantain treeneistä..

Tällä kertaa oli paljon paikalla olo, niin maaten kun istuenkin ja molemmat sujuivat olosuhteisiin nähden hyvin. Päästi hyvin minut pois ja malttoi oottaa. Ainoa oli että meinasi mennä istuessakin maahan. Sitten olisi ollut käskystä pysähtymisiä muttei näitä saatu oikein tehtyä kun tämä treenien ohjaaja on Ilosta "hirviö" mutta se mitä reunalla koittelin niin iha jotenkin onnistui :> Tässä vaiheessa sainkin vielä vinkin tuohon nysväkäyttäytymiseen ohjaajalta että kun Illi tekee tuota jumittautumista eli ei tule niin etten saisi millään tavoin huomioida sen pelkoa jossei se minusta ole aiheellista vaan jatkaa matkaa vaikka vetämällä koiraa perässä koska ei sillä mitää hätää kentälläkään ollut. Tätä testailtiin siinä, kävelin edes takasin treenien pitäjän ohitse vähä aikaa ja loppua kohti neiti jo alkoi seurata minua eikä jäänyt nyssyttämään. Ja tämän jälkeen mentiin illin kanssa reunemmalle, en mittää sanonut enkä koittanutkaan tehdä mitään muuta kuin kävelin edes takasi kiinnittämättä siihe huomiota ja hetken päästä Ilo alkoi hieman ottaa jo kontaktia, pysähtyessä tuli sivuun jne.

Luoksetulossa  ilona sitten taas näytti "vitsikkyytensä" minkä se tekee lähes aina -.- Juuri sopivasti tuli äiti hakemaan meitä ja Ilona tietysti tunnisti auton. No jäi paikalleen joten kuten muttei mitenkään varman oloisesti (toisin kuin paikalla olossa aijemmin samana iltana) No pääsin sinne kaaaaauuuuas parinkymmenen askeleen päähän ja kun käännyin nousi neiti seisomaan ja menin takasin, melkein perillä ilona osoitti fiksuutensa ja lähti etsimään sitä äitiä joka oli tullut ( että se on VIISAS ) ja juoksenteli iloisesti auton luokse ja ootteli minua kiltisti kun ei vielä äsken ymmärtänyt tänneä, no äitiä moikattuaan toin takasin ja otettiin sitten että parin metrin päähän menin..

Kotiin päästyämme lähettii uulos ja mentiin tuohon lähipellolle jotta olisi hieman häiriötäkin. No komensin sivulle - tuli. Komensi oottamaan - jäi. Kävelin kaaauas varmaan 30 metriä ( :D ) käännyin rauhassa, ja jäin tuijottamaan. Ja Illi kesti ja tuli vasta luvan saatua hirmuisella vauhdilla. JA MEIDÄN KOIRA EI MUKA OSAA LUOKSETULOA JA PAIKALLA OLOA. pyh. Ja sitten ollaan takapihalla tuossa tänään otetettu luoksetuloja koira paikalleen ja huudellut ihan omituisia sanoja ja koira tuli aina vain tänne komennolla. Että hah :D on se mukavaa kun koira noin HAUSKA.;) noo. ei ainakaan tylsää pääse olemaan !