Ilonan elämään ei ihmeitä edellisen kirjoittelu kerran jälkeen ole ehtinyt tapahtua. Lenkkeilty ollaan vaan ja muuten sekoiltu ;) Tänään rannassa kävellessä, Ilona niinkuin aina irti hokas kaksi fiksua lokkia parin kymmenen metrin päässä edessä.. No komensin oottamaan ja jäämään vierelle JA SE JÄI! Mutta tyhmänä en älynnyt hihnaan laittaa ja kun lähemmäs päästiin niin sitten piti lähtee vähä ajamaan tipusia..

Pelottelin Ilonaa uhkauksella että huomenna trimmailisin ja harjailisin ja tekisin muutenkin perusteellisen "putsauksen" koko koiralle. Todella innostuneelta vaikutti sen mitä ymmärti. Korvien puhdistuksen se on ainakin ymmärtänyt hyvin, eilen käytiin uimassa ja kotiin tultua aloin etsiä vanua että kuivaisin korvia sisältä ku eräs neiti hieman uiskenteli niin vanupussin nähdessään tuli kiire sängyn alle jossa nökötti vaikka millä lahjoin, no väkisin sitten jos ei hyvällä ja ihan suosiolla sain sitten korvia hiplata kunhan sain sen kiinni.

Uimassa huomasin märästä koirasta erittäin selkeästi miten luikku se on! Ai kauheeta, heti määräsin lihotuskuurille, pitää käydä jauhelihaa ostamassa jokunen kilo ja laittaa ruuan sekaan että söis kunnolla eikä jättäs tapansa mukaan puolia kupista syömättä.. :| Päivällä sain hyvin syömään kun ipana oli niiiin tekemisen tarpeessa ja minä niiiin vähän liian hyvän kirjan lumoissa kun viskasin annoksen raksuja takapihalle ja annoin koiran syödä, melkein kaikkihan sieltä lähti kunnes äiti tuli kotiin ja ilonan ruokarauha häiriintyi ja ei voinut enää millään syödä. No mummille sitten mentiin iltasella syömään ja siellä sai (kuten aina) koiranmakkaraa :D Ilona kun ei lähde mummolta jossei ensin syömistä tule :D (ihme tapoja silläkin)

Ilonan oudoista, tyhmistä ja hölmöistä tavoista puheen ollen, alkaa pikkuhiljaa mennä neidin juomatyylin kanssa hermot (no ei ihan, mutta melkein..) Se kun on tottunut saamaan porukoitten kanssa tahtonsa lähes aina läpi (ja ei minä olen se kamala joka ei ikinä päästä ulos jos ilona tahtoo vain räkyttämään naapurin koiralle tai se kamala joka ei päästä ilonaa saunaan juomaan) Niiiiiin asiaan, neiti on päättänyt ettei voi juoda omasta kupistaan jos on ISO JANO vaan on PAKKO saada juoda saunasta siitä vesiastiasta mistä heitetään löyä kun siellä on aina PALJON vettä ! Sitä sitten uikutetaan saunan ovella ja pompitaan ovea vasten joka ei millään aukea niin kauan että joku antaa periksi. (eli tarpeen vaatiessa vaikka pari tuntia)

Olimpas tänään taas niin ylpeä Illistä lenkillä otettiin muutamia paikalla olo harjotuksia, luokse tuloja ja ohittamista kunnolla. Paikalle jäi ja sain kävellä niin kauas kun uskalsin ja ei lähtenyt paikaltansa ja takapihalla saan mennä muuten leikkimökin taakse piiloonkin ja neiti kestää paikalla. Luokse tuli ihan kivasti, jäi tosin epämääräiseen asentoon millon mihinkin kohtaan istumaan tai tuli suoraan syliin tai meni tyylikkäästi ohi... Ja ne ohittelut! onnistuttiin vastaan saamaan tulemaan lagotto, nöffi ja ajokoira. No lagotto oli sentään hyvätapainen ja sen ohitus sujui oikein kivasti, ei mitään, piti koko ajan kontaktia mitä nyt kerran vilkas.., nöffi näytti ihan pennulta ja ulis vastaan tullessa joten se siitä, Ilona ois tahtonu mennä tutustumaan.. No sain sentään tulemaan vierellä eikä sätkinyt mittää, muttei kyllä kontaktistakaan ollut tietoakaan. Ja ajokoira oli syödä meidät joten Ilona kierti sen erittäin omatoimisesti kaaaukaa ja kyyläten. Ja tämän perusteella voin todeta että Ilona kyllä osaa ohittaa muut jos ne vain osaavat Ilonat ;) (ainakin useimmiten..) muttamutta. päivä vaihtui jo lauantaiksi ja taitas olla nukkumaan meno aika kenties.. Tänään mennään tuossa "muutaman" tunnin päästä päivällä kiusaamaan kaverini Reetan waleseja, Elvistä ( Jangas Cola for Elvis) ja Paavoa (Jangas Dirty Harry) Mutta jos sieltä hengissä selvitään nii kuulumisiiiiin ;)